Va Multumim!

Va Multumim!

Au trecut, aproape pe neobservate, 15 ani de cand Studio Harry isi marca debutul in slujba frumusetii doamnelor si domnisoarelor Ploiestiului…

15 ani parcursi impreuna – noi si dumneavoastra-, la finele carora ne regasim fiecare cu satisfactii dintre cele mai emotionante.

Noi – echipa salonului – am acumulat experienta. Am adus pe piata de beauty a Ploiestiului cele mai noi si revolutionare produse si tehnologii, reusind sa ne mentinem in tot acest timp in topul saloanelor de profil din Romania.

Dumneavoastra – draga noastra clienta, de mai multi sau mai putini ani,  privindu-va in oglinda, va regasiti, parca, neschimbata. Cu acelasi look cuceritor, cu aceeasi fermecatoare frumusete si cu acelasi tonus molipsitor de viata.

In ce ne priveste, ne mandrim  cu performantele noastre. Dar mult mai profund ne bucuram de satisfactiile traite de dvs. De fapt, acesta a fost si ramane scopul echipei Studio Harry: sa adaugam vietii dvs un strop de lumina si culoare, de sanatate si fericire pentru ca dvs sa fiti mereu tanara si frumoasa.

Va multumim, cu toata sinceritatea, ca ne-ati oferit posibilitatea de a ne implini aceasta indrazneata misiune. Fidelitatea si increderea dvs ne obliga sa ramanem, pe mai departe, aceeasi parteneri devotati ai dvs in provocatoarea incercare de a sfida trecerea anilor.

 

Cu deosebita dragoste si pretuire,

Madalina Ghita – manager

 

 

dot Va Multumim!
  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Pinterest
Return to Top ▲Return to Top ▲