Tot ce trebuie sa stiti despre acidul hialuronic

Tot ce trebuie sa stiti despre acidul hialuronic

Injectarile cu acid hialuronic sunt solutia ideala pentru eliminarea ridurilor si tratarea lipsei de volum a pielii. Aceasta substanta are scopul de a umple linile fine, medii si adanci din jurul ochilor si ai gurii, precum si de a conferi volum zonelor fetei care ne nemultumeste prin aspect. Fillerele cu acid hialuronic reprezinta una dintre cele mai eficiente metode antiaging, dar si cea mai agreata metoda de redefinire a trasaturilor fetei prin augmentarea buzelor sau a pometilor.

IMG 4032 300x200 Tot ce trebuie sa stiti despre acidul hialuronicPrincipiul unei injectii cu acid hialuronic este acela de a retine apa si de a se amesteca cu acidul hialuronic deja existent in mod natural in pielea noastra. Este vorba despre un produs biodegradabil, care se elimina in mod natural din organism, deci va fi necesara o noua interventie – daca dorim sa stergem ridurile sau sa ne redefinim trasaturile. Aspectul reversibil al acestor interventii constituie un avantaj, fiind mai putin infricosator decat rezultatul de necorectat al unei operatii estetice, spre exemplu. In functie de zonele fetei care trebuie tratate cu acid hialuronic, procedura dureaza intre 10 si 30 de minute.

 

IMG 4203 300x200 Tot ce trebuie sa stiti despre acidul hialuronicPentru multi dintre pacienti, procedura este una destul de suportabila, insa, inainte de sedinta, se poate aplica o crema anestezica pentru un grad mai mare de confort. Efectul acestei proceduri este vizibil imediat, asa ca veti fi uimiti sa constatati cum ridurile au disparut sau ati obtinut buzele pe care vi le-ati dorit dintotdeauna. Cu toate acestea, rezultatul final va fi vizibil dupa 10 zile de la injectare, acesta fiind timpul necesar pentru ca organismul sa asimileze acidul hialuronic. Acidul hialuronic este o molecula care se resoarbe, asadar efectele sale sunt temporare si dureaza in medie 6-8 luni, in functie de tipul de acid hialuronic utilizat.

 

IMG 4204 300x125 Tot ce trebuie sa stiti despre acidul hialuronicToate tipurile de tratamente de estetetică facială menționate sunt realizate de personal medical calificat, experimentat și antrenat conform celor mai noi standarde în domeniul esteticii faciale. Preturile sant stabilite dupa consultatia dermatologica care este gratuita si nu implica nici o obligatie din partea clientului.

 

Studio Harry vă recomanda ca înainte de a alege orice tip de tratament, să aveți parte de un consult în prealabil pentru a beneficia de o schemă de tratament potrivită dorințelor, nevoilor sau problemelor dumneavoastră. Consultațiile la Studio Harry sunt complet gratuite, efectuate de medici dermatologi și nu implică nici un fel de obligație.

dot Tot ce trebuie sa stiti despre acidul hialuronic
  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Pinterest
Return to Top ▲Return to Top ▲