Terapia Bowen

Terapia Bowen

Terapia Bowen este o terapie manuală ce constă în mişcări blânde adresate muşchilor, tendoanelor, nervilor, ligamentelor, articulaţiilor, şi fasciei. Tehnica Bowen este o formula unica de re-echilibrare neuro-musculara. Lucreaza atat prin sistemul nervos, la nivel structural si muscular, cat si prin sistemul circulator si limfatic fapt ce conduce la o însănătoşire mai rapidă precum şi la reducerea timpului în care se produce această însănătoşire.Organismul nostru dispune de abilităţile necesare rezolvării oricărei afecţiuni iar aceste abilităţi se declaşază în momentul în care se realizează relaxarea totală a corpului.

Terapia BOWEN este o terapie holistica , unică, de sine stătătoare, complexă, neinvazivă. Tehnica BOWENpermite recuperarea „memoriei celulare” şi astfel accesarea „tiparului original” al stării de bine şi armonie.

 

Afectiuni unde Terapia BOWEN si-a  dovedit eficacitatea:

Probleme scheleto-musculare si articulare (accidentari sportive, sciatica, umar intepenit, probleme la genunchi, luxatii ale gleznei, restrictie de miscare a gatului, dureri de spate, boli profesionale, etc

Afectiuni ale organelor interne (probleme la rinichi, ficat, vezica biliara, stomac si intestine, etc

Infertilitate, chisturi ovariene si fibroame uterine,

Dezechilibre hormonale si emotionale

Stres si oboseala cronica,

Migrene si dureri de cap,

Afectiuni respiratorii, bronsite si astm,

Boli ale sistemului imunitar,

Sechele dupa accidente vasculare,

Alergii, rinite,

Enuresis (incontinenta nocturna la copii),

Afectiuni neurologice

dot Terapia Bowen
  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Pinterest
Return to Top ▲Return to Top ▲