Terapia Bowen un nou serviciu la Studio Harry

Terapia Bowen un nou serviciu la Studio Harry

Descoperită şi dezvoltată de Tom Bowen de la  jumătatea secolului trecut, terapia care avea să-i poarte numele a revoluţionat la propriu lumea terapiilor complementare, alternative şi alopate. Iar conceptul, novativ pentru vremurile când a fost creată această tehnică, cum că organismul nostru are capacitatea de a se vindeca singur în momentul în care se realizează relaxarea totală a corpului, este redescoperit cu surprindere acum de către lumea medicală clasică.

Terapia Bowen este o terapie manuală ce constă în mişcări blânde adresate muşchilor, tendoanelor, nervilor, ligamentelor, articulaţiilor, şi fasciei. Tehnica Bowen este o formula unica de re-echilibrare neuro-musculara. Lucreaza atat prin sistemul nervos, la nivel structural si muscular, cat si prin sistemul circulator si limfatic fapt ce conduce la o însănătoşire mai rapidă precum şi la reducerea timpului în care se produce această însănătoşire. Organismul nostru dispune de abilităţile necesare rezolvării oricărei afecţiuni iar aceste abilităţi se declaşază în momentul în care se realizează relaxarea totală a corpului.

Terapia BOWEN este o terapie holistica , unică, de sine stătătoare, complexă, neinvazivă. Tehnica BOWEN permite recuperarea „memoriei celulare” şi astfel accesarea „tiparului original” al stării de bine şi armonie.

Partea şi mai frumoasă a acestei terapii este că această recuperare a memoriei stării de bine pe care corpul nostru a avut-o cândva, nu depinde de vârsta pacientului care primeşte un astfel de tratament este potrivita si folositoare oricui, de la nou-nascuti la persoane in varsta. Ofera alinare sportivilor, femeilor insarcinate si persoanelor cu nevoi speciale.

Tehnica Bowen se adreseaza organismului la toate nivelele: fizic, chimic, mental , emotional  si da rezultate in tratarea afectiunilor acute, cronice, neurologice sau psiho-somatice.

La asta adăugaţi şi o crestere a nivelului de serotonină şi endorfine, care induc şi ele relaxare şi veţi înţelege de ce Terapia BOWEN e eficientă în depresii.

Afectiuni unde Terapia BOWEN si-a  dovedit eficacitatea:

IMG 0669 Terapia Bowen un nou serviciu la Studio Harry

Probleme scheleto-musculare si articulare (accidentari sportive, sciatica, umar intepenit, probleme la genunchi, luxatii ale gleznei, restrictie de miscare a gatului, dureri de spate, boli profesionale, etc

Afectiuni ale organelor interne (probleme la rinichi, ficat, vezica biliara, stomac si intestine, etc

Infertilitate, chisturi ovariene si fibroame uterine,

Dezechilibre hormonale si emotionale

Stres si oboseala cronica,

Migrene si dureri de cap,

Afectiuni respiratorii, bronsite si astm,

Boli ale sistemului imunitar,

Sechele dupa accidente vasculare,

Alergii, rinite,

Enuresis (incontinenta nocturna la copii),

Afectiuni neurologice

Terapia Bowen are un efect de relaxare foarte profunda, la nivelul intregului corp si faciliteaza declansarea mecanismului de auto-vindecare. Cu toate acestea, nu este nevoie sa fiti bolnavi sau sa va doara ceva pentru a beneficia de pe urma unui tratament Bowen! Preventia este mai buna decat tratarea – toata lumea se simte mai bine cu Bowen! Nu exista, practic, contraindicatii si nici nu poate face nici un rau!

IMG 0668 Terapia Bowen un nou serviciu la Studio Harry

Va invit sa testati efectele unei şedinţe de BOWEN . Răbdarea şi consecvenţa de a urma această terapie poate aduce rezultate notabile.

Vă veţi convinge singuri!

Terapeut Corina Diaconu

Pret sedinta 70 lei

 

 

dot Terapia Bowen un nou serviciu la Studio Harry
  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Pinterest
Return to Top ▲Return to Top ▲