Tenul tau la inceputul toamnei

Tenul tau la inceputul toamnei

Răsărituri şi apusuri de soare, zile fierbinţi în care ne-am relaxat în căldura soarelui pentru a dobândi un bronz de invidiat…

Se pare că ne-am distrat de minune, dar nu şi pielea noastră, care s-a “luptat” din greu pentru a ne proteja de efectele soarelui, apei sărate, a vântului. Întorşi acasă, observăm că o dată cu estomparea bronzului apar pete mai închise la culoare, ridurile par mai adânci, pielea este mai uscată, iar în cazul tenurilor acneice comedoanele recidivează agresiv.
Nu va panicaţi, stresul afectează în mod negativ pielea, există din fericire metode de a reda tenului prospeţimea prin hidratare şi regenerare.

IMG 4483 300x225 Tenul tau la inceputul toamnei

Propunerea nostra in acest sens este tratamentul HYDRADERMIE. Tratamentul star Guinot are rezultate remarcabile bazate pe introducerea in piele a ingredientelor active cu ajutorul ionilor pozitivi. Cum functioneaza? Aparatul Hydradermie beneficiaza de electrozi a caror forma respecta anatomia fetei, aderand perfect la musculatura faciala. Ei conduc in straturile pielii microcurenti incarcati cu ioni pozitivi si negativi, transportand fiecare substanta activa la destinatie in functie de polaritatea ei. Printre ingredientele esentiale ce pot fi cu succes introduse in celule se numara acidul hialuronic, acidul nucleic, vitaminele E, F, C, acidul salicilic, acizii de fructe si aminoacizii. In urma unei consultatii preliminare, terapeutul alege unul dintre gelurile ce serveste nevoilor specifice ale clientei. Variantele acopera problemele legate de hranire, hidratare, riduri, lipsa de stralucire, inflamatii, oboseala. Dupa aplicarea topica a acestor substante, procesul continua cu ionizarea, iar la sfarsit terapeutul realizeaza un masaj facial extreme de relaxant.

Rezultatul? Dupa sedinta, tenul este vizibil revigorat si luminos, atat datorita agentilor activi care furnizeaza celulei substanta de care are nevoie pentru a-si intensifica activitatea, cat si datorita miscarilor de masaj care incurajeaza circulatia subcutanata. Tratamentul este disponibil la Studio Harry la pretul de 200 lei. Si pentru ca toamna se numara… ofertele, bucurati-va si de cadoul nostru Guinot.

IMG 4611 1024x622 Tenul tau la inceputul toamnei

dot Tenul tau la inceputul toamnei
  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Pinterest
Return to Top ▲Return to Top ▲