Tendinte toamna iarna 2016-2017

Tendinte toamna iarna 2016-2017

Santem oficial in sezonul toamna-iarna. Acest lucru inseamna noi trenduri si, implicit, noi coafuri de incercat. Dupa cum bine stiti, lumea modei ne ofera o serie de tendinte majore din care noi am ales cateva idei pe care le-am personalizat.

Tendintele exprimate pentru acest sezon sant pe placul multora. Noua ne-au atras atentia buclele lejere ca in prezentarea Ralph Lauren si Sonia Rykiel, impletiturile vazute la Rachel Zoe si Moncler, cocurile de balerina de la Boss, Oscar De La Renta. Dar, asa cum am sustinut de fiecare data, coafurile zilelor noastre trebuie sa fie personalizate, in perfecta concordanta cu fiecare in parte.

Machiajul este un element important al oricarei imagini feminine. Psihologii sustin ca prezenta unui anumit produs cosmetic poate spune multe despre caracterul unei femei. Fie ca alegem naturaletea sau conturarea sprancenelor, buze accentuate sau linii grafice precise si exacte, machiaj in stil gotic, smokey eyes sau machiaj cu glitter, decizia finala va apartine. Retineti insa ca un ten curat, ingrijit, luminos va fi permanent in tendinte si necesita ingrijire constanta din partea voastra.

Asadar, indrazniti sa purtati ceea ce simtiti ca vi se potriveste si va reprezinta fara sa cautati intotdeauna o potrivire perfecta cu tendintele exprimate clar in fiecare sezon. Speram ca alegerile noastre sa va ofere si voua un strop de inspiratie!

Hairstyle: Carmen Serpescu, Daniela Stan, Valentin Bostina, Gratiela Mircescu

Make-up: Alice Nicolae, Corina Matache

Models: Bianca Ionita, Miky Dumitran, Victoria Novitchi, Claudia Radu

Photo: Ovidiu Niculescu; www.grapestudio.ro

Location: Studio Harry

 

 

 

dot Tendinte toamna iarna 2016 2017
  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Pinterest
Return to Top ▲Return to Top ▲