Microdermabraziunea

Microdermabraziunea

Microdermabraziunea este o procedura noninvaziva de regenerare a pielii, prin care se exfoliaza stratul superior de celule moarte, stimuland producerea colagenului si aducerea la suprafata pielii a celulelor tinere, pentru a conferi tenului un aspect mai neted si mai luminos. Microdermabraziunea este recomandata in primul rand tipurilor de ten terne, lipsite de luminozitate, tenurilor grase, celor cu pete pigmentare cauzate de soare si persoanelor care sant fumatoare.

Microdermabraziunea  disponibila la Studio Harry este cel mai avansat sistem de exfoliere facial si utilizeaza capete de tratament cu cristale de diamante sterile, cu grade diferite de rugozitate si vacuum. Acest sistem are absorbtie reglabila, actioneaza la un nivel constant si in profunzime. Cristalele sant hipoalergice, nu dau reactii adverse, nu irita mucoasele si nu afecteaza caile respiratorii.

Procedura curata porii din interior, stimuleaza producerea de colagen si stimuleaza fluxul sangvinic. Sistemul Pristine este conceput sa imbunatateasca aspectul si calitatea pielii, exfoliaza stratul din exterior al epidermei pentru a trata o varietate de probleme ale pielii, de la petele pigmentare cauzate de soare, acnee, cicatrici si vergeturi. Acest tratament facial poate fi aplicat chiar in zona delicata din jurul ochilor sau a gatului. Atentie! Daca ai pielea sensibila, cuperozica, daca suferi de diabet sau de alte boli de piele, acest tip de tratament facial este contraindicate.

Bazat pe cele doua mecanisme de exfoliere si stimulare vacuum ajustabila, sistemul Pristine exfoliaza celulele moarte de la suprafata pielii, curatand porii din interior spre exterior si stimuleaza fluxul sangvin si productia de colagen. Tratamentul reda un ten ferm, fresh. Tratamentul cu Pristine nu produce iritatii sau alt tip de disconfort, permitandu-le pacientilor sa se bucure de o procedura estetica perfecta si curata, relaxanta, agreabila si  cel mai important ofera rezultate de la primul tratament.

dot Microdermabraziunea
  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Pinterest
Return to Top ▲Return to Top ▲