Secretul tineretii: infuzia cu oxigen si acid hialuronic

Secretul tineretii: infuzia cu oxigen si acid hialuronic

Imbatranim. Si nu putem nicicum sa oprim acest proces natural, care lasa urme pe trupurile noastre. Azi apare un rid mic, maine unul mai mare, peste o saptamana pielea se lasa si tot asa.

Din fericire, industria cosmetica evolueaza in permanenta, iar specialistii incearca sa inventeze noi si noi metode de mentinere a frumusetii. Daca putem sa amanam semnele de imbatranire, de ce sa nu profitam de ele?

Una dintre cele mai eficiente metode de mentinere a tineretii este infuzia cu oxigen si acid hialuronic denumita Intraceuticals..

 

IMG 0228 Secretul tineretii: infuzia cu oxigen si acid hialuronic

 

Din ce in ce mai multe vedete din Romania si de la Hollywood apeleaza la aceasta tehnica miraculoasa. Loredana Groza, Nico,  Andreea Raicu, Andreea Marin, Madonna, Victoria Beckham, Eva Longoria au incercat infuzia cu oxigen si acid hialuronic, iar efectele sunt cu adevarat surprinzatoare.

Ce presupune infuzia cu oxigen si acid hialuronic

Intraceuticals este un tratament bazat pe tehnologia oxigenarii hiperbarice si pe infuzia in profunzime a serurilor special create. Cu ajutorul unui dispozitiv special se introduc substante benefice precum acid hialuronic, vitamina A, C, E si antioxidanti in straturile inferioare ale pielii, ajungand pana la derm.

În funcție de nevoile fiecărui pacient, se pot alege mai multe tipuri de serumuri Intraceuticals precum

 

Rejuvenate

Serum folosit la orice vârstă, fără contraindicații, pentru hidrarare, reîntinerire și ușor efect de lifting facial

Opulence

Serum folosit pentru tratarea petelor hiperpigmentare, albirea cearcănelor și hidratarea tenului

Atoxelene

Serum folosit în completarea altor serumuri Intraceuticals care trataează ridurile fine și ameliorează ridurile profunde

Booster Vitamina C+3

Serum ce întarește si protejează pielea cu 3 forme combinate de Vitamina C

Booster Antioxidant

Serum ce revitalizează și echilibrează pielea ternă și iritată cu ajutorul antioxidanților naturali

Booster Vitamina A

Serum ce curăță și redefinește aspectul întregului ten, închide porii, tratează arsurile solare, uniformizează textura pielii, tratează ridurile profunde

Booster Colagen

Serum ce asigură un cocktail puternic de peptide de colagen pentru a reîntineri și restabili volumul și fermitatea pielii care și-a pierdut elasticitatea, tonusul și densitatea.

 

La finalul tratamentului, pielea este hidratata si intinerita, iar ridurile sunt mai putin vizibile. Prin infuzia de oxigen este stimulata productia de colagen si elastina, esentiale pentru mentinerea elasticitatii pielii.
Tratamentul cu oxigen hiperbaric este non invaziv, relaxant si nu afecteaza in niciun fel mimica si expresivitatea fetei. Intraceuticals este singurul tratament original cu oxigen hiperbaric utilizat de vedetele nationale si internationale.

Cine oare nu isi doreste o stralucire instanta, o piele ferma, un look intinerit si un ten stralucitor? Alege originalul in salonul Studio Harry.

 

dot Secretul tineretii: infuzia cu oxigen si acid hialuronic
  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Pinterest
Return to Top ▲Return to Top ▲