Protejarea tenului de soare

Protejarea tenului de soare

Soarele este considerat în popor ca fiind foarte benefic pentru organism. Este aproape adevărat, mai ales că razele soarelui stimulează în mod natural producerea și fixarea vitaminei D în sistemul osos. Însă razele solare au și un efect mult mai puțin plăcut și de cele mai multe ori ireversibil: accelerarea procesului de îmbătrânire a tenului! Spre exemplu, Madonna este una dintre vedetele care se feresc cât pot de mult de soare. De aceea, în perioadele însorite aliatul numărul 1 pentru protecția tenului se cheamă Intraceuticals.

 

IMG 4382 Protejarea tenului de soare

 

În mod special Intraceuticals Vitamina A + Boosters care curăță și redefinește aspectul întregului ten, închide porii, tratează arsurile solare, uniformizează textura pielii, tratează ridurile profunde. Noua formulă pe baza de Vitamina A mărește capacitatea de tratare a imperfecțiunilor pielii și reduce iritarea.

 1. Curăță și oferă strălucire pielii congestionate.
 2. Catifelează textura aspră și reduce vizibil liniile fine și ridurile.
 3. Diminuează porii dilatați.

Plus serul Intraceuticals C + 3 Boosters care întărește și protejează pielea cu 3 forme combinate de vitamina C. Ideal pentru orice tip de ten, în special pe cel cu semne de îmbătrânire prematură, iregularități texturale și afectat de soare.

 1. Luptă împotriva radicalilor liberi și asigură foto-protecție.
 2. Tratează hiperpigmentația.
 3. Asigură un co-factor cheie în sinteza de colagen pentru îmbunătățirea texturii pielii.
 4. Oferă fermitate pielii.

 

 

 

dot Protejarea tenului de soare
 • RSS
 • Newsletter
 • Facebook
 • Google+
 • Twitter
 • Pinterest
Return to Top ▲Return to Top ▲