Protectie solara pentru parul tau

Protectie solara pentru parul tau

Stiti oare ce se intampla atunci cand parul (colorat sau nu) ia contact cu razele solare? La fel ca si in cazul pielii, parul va suferi un process accelerat de oxidare. Daca raspunsul pielii este bronzarea (sau, in forme grave, arsura solara), parul se va decolora. Practic, parul va pierde capacitatea naturala de a retine melanina, deoarece cuticula va fi afectata. Urmeaza apoi deshidratarea excesiva si casarea, in special la varfuri.

Ce putem face? Ideal este sa acoperim parul macar in perioadele critice pentru a elimina expunerea excesiva. De asemenea, acum este un moment bun sa investesti intr-un spray de hidratare pentru par (nu apa termala) pe care sa-l aplici cand simti ca este nevoie. Este important sa folosesti un produs cu protective UV. Alege unul potrivit tipului tau de par si aplica-l de mai multe ori pe parcursul zilei. Aceste produse vor face o bariera care va impiedica oxidarea si stricarea parului. Nu in ultimul rand, alege pentru curatare pe timpul verii un sampon si o masca dintr-o gama solara. Exista produse special destinate ingrijirii parului pe perioada expunerii la soare si/sau mersului la piscine. Vor neutraliza efectele nocive produse atat de soare, cat si de expunerea la clor si reziduuri minerale.

Produsele noastre preferate sant:

IMG 0609 300x300 Protectie solara pentru parul tau

 

Bain apres soleil

Sampon reparator pentru parul colorat.  Confera protectie impotriva razelor UV si mentine stralucirea culorii pentru o perioada indelungata

 

 

 

 

 

IMG 0610 300x300 Protectie solara pentru parul tau

Masque UV defense active

Masca intens reparatoare pentru parul colorat si slabit ce actioneaza impotriva degradarilor UV produse de razele solare. Contine un filtru foto protector care se fixeaza pe firul de par, in special pe portiunile degradate. Contine ceramide si polimeri care refac fibra capilara in profunzime. Produsul este rezistent la apa.

 

 

 

 

IMG 0611 300x300 Protectie solara pentru parul tau

 

 

CC Crème

Crema corectoare completa cu trei actiuni concomitente: protejeaza, repara si ilumineaza. Contine ulei de in si de sofran, fiind potrivita tuturor tipurilor de par. Produsul nu se clateste.

 

 

 

Kerastase are grija de parul tau care este protejat, straluceste iar culoarea rezista mult mai mult timp.

Gama Kerastase Soleil este disponibila spre vanzare in salonul Studio Harry

 

Va dorim o vara fantastica!!

 

 

dot Protectie solara pentru parul tau
  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Pinterest
Return to Top ▲Return to Top ▲