Noul tratament Hydra Peeling de la Guinot

Noul tratament Hydra Peeling de la Guinot

Epiderma este compusa din 30 de straturi celulare suprapuse. In fiecare zi, o noua generatie de celule este sintetizata de stratul bazal, ceea ce inseamna ca epiderma se regenereaza la aproximativ 30 zile. In consecinta, tratamentele Guinot isi mentin efectul timp de o luna. Recomandarile de tratament sant personalizate dupa o consultatie preliminara, gratuita.

Santem deosebit de bucurosi sa va prezentam cel mai nou tratament Hydra Peeling de la Guinot. Acesta elimină epiderma devitalizată și favorizează regenerarea pielii. Obiectivele acestui tratament sunt ștergerea vizibilă a semnelor datorate vârstei, recuperarea luminozității tenului și atenuarea petelor pigmentare. Pentru a avea rezultate excepționale, acesta este recomandat într-o cură intensivă de trei aplicări, respectiv una pe săptămână. Tratamentul nu are efecte secundare și oferă posibilitatea de a pleca de la salon doar cu o cremă protectoare. Wow! Cine nu vrea asta, nu? Și iată ce variante puteți încerca:

 

Hydra Peelingul cu Hydra PH 

(peeling cu acid PH din fructe) este recomandat pentru toate tipurile de ten și se realizează în trei pași : peelingul – acesta are la bază extract din boabe de orez și elimină celulele moarte folosind acțiune mecanică, favorizând astfel regenerarea pielii; masajul – este realizat cu serumul bogat în extractul de fructul pasiunii și în final masca ce hrănește și calmează pielea datorită uleiului de rapiță.

 

Hydra Peelingul cu Hydrabrasion

(peeling mecanic) recomandat pentru tenul sensibil. Peelingul are la bază extractul de papaya și este completat de serumul cu extract de fructul pasiunii și masca ce are la bază uleiul de rapiță.

Amintim de asemenea ca, pentru a asigura toleranta perfecta la nivelul pielii, toate produsele sunt formulate fara parabeni si fara organisme modificate genetic. Asadar, ce ziceti de un nou tratament pentru toamna aceasta?

 

 

dot Noul tratament Hydra Peeling de la Guinot
  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Pinterest
Return to Top ▲Return to Top ▲