Masaj Shiatsu la Studio Harry

Masaj Shiatsu la Studio Harry

Santem deosebit de bucurosi sa introducem un nou masaj in meniul tratamentelor corporale. Colega noastra Felicia a absolvit de ceva vreme cursurile pentru aplicarea masajului Shiatsu. Pentru cei nefamiliarizati cu acest masaj va informam ca, masajul japonez Shiatsu este un mod de relaxare, dar are la baza, o modalitate holistica de tratare a organismului. Masajul Shiatsu utilizeaza tehnici de presopunctura aplicate cu mainile, degetele, coatele si genunchii.

Tehnicile de presopunctura isi au originea in terapia cu acupunctura si medicina traditionala chineza.

Diferenta intre acupunctura si presopunctura consta in faptul ca in acupunctura se folosesc ace foarte subtiri, iar in presopunctura se utilizeaza o presiune profunda a tesuturilor pe 12 meridiane ale corpului.

Shiatsu oriental a devenit foarte popular in Japonia. Cel putin unul din membrii oricarei familii de japonezi (in special femeile) practica masajul shiatsu pentru a-si ajuta ceilalti membri ai familiei.

Datorita numeroaselor sale beneficii, masajul shiatsu este considerat o terapie de vindecare. Totusi, terapia cu shiatsu nu vindeca o afectiune, ci are un efect direct asupra meridianelor, care in consecinta ajuta la deblocarea punctelor energetice unde chi-ul este blocat, deoarece un chi blocat determina probleme de sanatate.

Filozofia medicinei orientale sustine ca un chi dezechilibrat este pricipala cauza a afectiunilor de orice tip. Masajul shiatsu este folosit pentru a stabili sau a restabili armonia chi-ului in corpul uman.

Printre efectele pozitive ale masajului shiatsu se numara:

- Relaxare profunda a muschilor si tesuturilor
- Reducerea stresului
- Eliberarea toxinelor din organism
- Rol preventiv impotriva afectiunilor
- Cresterea flexibilitatii
- Imbunatatirea circulatiei sangvine
- Reducerea presiunii arteriale
- Diminuarea anxietatii mentale
- Mentinerea echilibrului chi-ului
- Efect de calmare al nervozitatii
- Amplificarea constientizarii mentale si spirituale
- O stare generala buna pentru cel care urmeaza acest tip de masaj

Va invitam cu drag sa va programati la o sedinta de masaj Shiatsu la tel 0244.522144 sau 0729.996.844 pentru a va bucura de efectele sale pozitive.

 

dot Masaj Shiatsu la Studio Harry
  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Pinterest
Return to Top ▲Return to Top ▲