Or-light – Cel mai revolutionar si performant echipament de epilare definitiva SPL

Or-light – Cel mai revolutionar si performant echipament de epilare definitiva SPL

Studio Harry aduce noul patent unic SPL (square pulse light) ce reprezinta inovatia in domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficienta decat IPL; SPL Or-Light este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate. Mai mult de atat, cu Or-Light este eliminata posibilitatea oricarei arsuri, dovendindu-se astfel siguranta acestui echipament.

In aceasta lume a esteticii, parul nedorit, petele, vasele superficiale de sange sau semnele de imbatranire pot fi atenuate sau eliminate prin expunerea repetata la impulsuri de lumina filtrata cu ajutorul Or-Light.
Or-Light  Yperion este dedicat pentru doua functii majore: fotoepilare SPL Or-Light si fotoregenerare Or-Light, cu rezultate spectaculoase inca de la prima sedinta.

Or-Light: Epilare Definitiva Rapida si Fara Durere

Mai intai, zona care va fi epilata cu Or-Light va fi curatata si dezinfectata. Apoi se acopera alunitele de pe acea zona, daca exista, astfel incat lumina sa nu poata patrunde. Dupa ce este indeplinita si aceasta etapa, in zona respectiva se aplica un gel special si incepe efectiv sesiunea de epilare definitiva SPL Or-Light.
Procedura Or-Light nu este dureroasa deloc, desi, in functie de piele, densitatea firului de par sau sensibilitatea fiecarei persoane, senzatia poate diferi. Stiinta Or-Light a descoperit ca lumina cu spectrum intre 400 si 1000 de nanometri are efecte fantastice asupra pielii, dand maxima energie celulelor ce duce la o foarte mare imbunatatire a sanatatii si calitatii tenului! Astfel, cu  aparatul Or-Light de epilare definitiva, metabolismul intracelular este mult intensificat, iar sintetizarea fibroblastelor ca elastina si colagenul este accelerata.

Tratamentele cu SPL Or-Light pentru epilare definitiva distrug foliculul pilos prin incalzirea selectiva a fiecarei tije de par pana la o temperatura de 70°C.
Distrugerea permanenta a parului si protejarea simultana a tesutului inconjurator este o sarcina dificila. In timpul epilarii optice Or-Light, se ating temperaturi care asigura denaturarea proteinelor in celulele ce inconjoara foliculul.
Un tratament Or-Light conduce in medie la o reducere in numarul de fire temporara in medie cu 70% pentru 3 luni iar dupa 6 sedinte Or-Light se distrug  90% din firele de par.

 

poze par Or light   Cel mai revolutionar si performant echipament de epilare definitiva SPL

 

Or light epilare Or light   Cel mai revolutionar si performant echipament de epilare definitiva SPL

 

Tratament Fotolifting cu Or-Light
Dupa varsta de 25 de ani, activitatea celulara scade treptat, iar tonusul si elasticitatea isi pierd din capacitate. Inca dupa prima sedinta cu Or-Light pielea isi va recapata energia, tonusul si prospetimea; tratamentul Or-Light reprezinta un imbold pentru metabolismul celular, liniile fine si ridurile fiind reduse considerabil.

Tratament Depigmentare (pete de pigment, pistrui, pete solare, hiperpigmentare) cu Or-Light
Tipul spectrumului folosit pentru aceasta lumina are ca tinta acumularile de melanina din toate aceste pigmentari. Rezultatele cu Or-Light sunt exceptionale; aceste bile de culoare inchisa spargandu-se si iesind spre suprafata in decurs de cateva zile, in cele din urma descuamandu-se, iar rezultatul final fiind indepartarea petelor pigmentare.

Tratament Acnee cu Or-Light
Principala bariera in tratarea acneei sunt bacteriile (Propionibacterium acnes). Lumina SPL din Or-Light are rol astringent, de curatare si de eliminare a microbilor aflati in pori, inflamatia este oprita; astfel, chiar dupa prima sedinta Or-Light, tenul devenind mai neted, mai curat si mai luminos.

Tratament Telangiectazie (dilatatia permanenta a unor vase mici, superficiale) cu Or-Light
Energia luminii actioneaza catre vasele capilarelor deformate, facandu-le sa revina la forma initiala si resorbandu-se. Capilarele nu vor mai fi vizibile la suprafata iar tenul va arata uniform si in acelasi timp improspatat.
Te asteptam la salon sa incerci si tu epilarea cu sistemul avansat Or-Light

 

Programari: 0244.522.144 / 0729.996.844

 

Preturi epilare definitiva:

Mustata: 100 lei

Axila: 210 lei

Inghinal partial: 270 lei

Inghinal total: 420 lei

Brate scurt: 350 lei

Brate lung: 500 lei

Picioare scurt: 530 lei

Picioare lung: 700 lei

Perciuni: 130 lei

Spate (lombar): 350 lei

Pentru plata a 2 sedinte beneficiati de o reducere de 10%, pentru 3 sedinte reducerea este de 20%, iar pentru 4 sedinte achizitionate aveti un discount de 30%!

 

Tratamentele dermatologice folosind tehnologia Or-Lightsunt tratamente faciale neinvazive iar preturile se stabilesc in functie de zona afectata si dupa un control dermatologic (consultatia este gratuita).

dot Or light   Cel mai revolutionar si performant echipament de epilare definitiva SPL
  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Pinterest
Return to Top ▲Return to Top ▲