Evenimente

Deschidere sediu nou

Deschidere sediu nou

Spatii largi, innobilate pana la detaliu cu vitralii, perdele inflorate, oglinzi, dar si mobilier si aparatura de ultima ora in industria frumusetii, dezvaluie, de la prima privire, noul chip al cunoscutului Studio Harry.

Fiecare treapta a scarii somptuoase poate duce pe oricine mai aproape de un adevarat regal al frumusetii, al feminitatii si al stilului.

Parfumul unei cladiri vechi din plin central Ploiestiului, restaurata cu minutiozitate, se armonizeaza seducator, cu aromele celor mai renumite produse cosmetice si de hair-styling, utilizate de catre o echipa de profesionisti.

Clientii fideli cunosc bine – iar ceilalti sant asteptati sa-l descopere – „ritualul casei”, care inseamna si zambetul de bun venit, si competent al unor specialisti in frumusete – unii dintre ei avand stagii de pregatire in strainatate si recunoasteri internationale si permanenta preocupare ca serviciile oferite in cadrul salonului sa fie intotdeauna aliniate celor mai noi tendinte in domeniu si ambianta unui loc cald si rafinat.

Iar fiindca grija pentru frumusete este de fiecare data dublata de cea pentru sanatate, sant folosite doar produse care au certificarea continutului lor benefic pentru organism.

Alaturi de noi, la deschiderea noii locatii, a fost si firma Azay cu o minunata prezentare de vesela apartinand unor designeri si producatori celebri.

Galerie foto

Expo Mirii 16 -18 Martie 2012 – Hotel Central

Expo Mirii 16 -18 Martie 2012 – Hotel Central

EXPO MIRII – cel mai mare targ local anual dedicat mirilor a reprezentat un regal de rochii de mireasa, tinute si coafuri de ocazie special gandite pentru cea mai frumoasa zi din viata fiecarui cuplu.

Tinerii, aflati in cautarea unor idei deosebite pentru ziua nuntii s-au putut inspira din ofera expozantilor: rochii si accesorii pentru mirese, bijuterii, rochii de ocazie, aranjamente florale, aranjamente speciale pentru scaune si mese, organizari de evenimente, foto, video, sonorizare, restaurante.

STUDIO HARRY  a fost prezent la eveniment cu modele purtand coafuri si machiaje pentru mirese.

Galerie Foto si VideoShare Button
  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Pinterest
Return to Top ▲Return to Top ▲