Este timpul sa repari greselile facute de sarbatori!

Este timpul sa repari greselile facute de sarbatori!

Trebuie sa recunoastem! Perioada sarbatorilor de iarna inseamna excese alimentare si rasfaturi culinare. Cine se mai gandeste la centimetri in plus sau celulita atunci cand masa este plina de bunatati, iar cei dragi ne imbie sa gustam din toate pe saturate? Insa, dupa ce ne-am bucurat de atatea delicatese, ne suparam de rotunjirea taliei si inrautatirea aspectului de coaja de portocala. De aceea, este momentul sa reparam greselile facute cu buna stiinta de sarbatori si sa ne redobandim silueta!

Asadar, azi, va voi prezenta cateva tratamente extrem de eficiente care vor reusi sa stearga raul facut de mesele festive. Lumicell Wave 6 este excelent pentru celulita aflata in diferite stadii, depozitele de grasime de pe coapsele interioare, iregularitati ale pieii si senzatia de picioare ingreunate. In timpul tratamentului sant folosite consecutiv 3 faze. Puternicul masaj vacuum elibereaza blocajele limfatice si stimuleaza circulatia sangvina, in timp ce lumina infrarosie incalzeste tesutul pentru a reduce depozitele de grasime. Ultrasunete trateaza straturile de grasime mai profunde, favorizand lipoliza. Radio frecventa mareste productia de colagen, tonifiind si imbunatatind vizibil aspectul pielii. Combinarea acestor tehnologii identifica si reduce cu succes depozitele de grasime localizate, avand rezultate de durata.

Un alt tratament recomandat de noi este Ultratone – tratament de electrostimulare cu aplicatii medicale, estetice si sportive, care ofera posibilitatea crearii unui program personalizat, adaptat problemelor fiecarui client. Beneficiile acestui tratament sant multiple incluzand drenajul limfatic, slabirea in centimetri, tratarea celulitei si tonifiere, stimularea secretiei de endorfine. In perioada iernii avem chiar si o promotie la acest aparat ce presupune oferirea unei sedinte cadou la 3 sedinte achitate.

Nu uitati nici de clasicul masaj care in timp are efecte uimitoare sau de impachetarile la cald oferite de salonul nostru. Va asteptam oricand sa incercati toate aceste terapii si sa va bucurati de rezultatele obtinute!

dot Este timpul sa repari greselile facute de sarbatori!
  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Pinterest
Return to Top ▲Return to Top ▲