Esentele tari se tin in sticlute mici

Esentele tari se tin in sticlute mici

Exista oare cineva care sa nu-si fi trecut pe lista de dorinte un ten neatins de riduri, radios si odihnit?! Si asta, in doar cateva zile? Inainte sa iti declari sperantele de-a dreptul hazardate, iti dam o veste buna: un tratament intensiv care in doar 24 de zile iti va lasa pielea cu adevarat radioasa. Iar aplicarea lui e pura placere. Pe drept cuvant il putem numi elixirul pretios al frumusetii. Unde il gasesti? In noile fiole Babor!

Pionierul formulelor concentrate bine dozate in mici fiole miraculoase, Babor a dezvoltat de-a lungul a zeci de ani produse cu adevarat uimitoare ce au grija de pielea terna, in timp record. Inovatia? Ingredientii activi continuti de fiecare astfel de fiola patrund cu o mai mare eficacitate in testurile pielii, hrandind-o si netezind-o intr-un timp mai scurt decat ar face-o o crema obisnuita. Produsul vedeta al acestor luni este Advent Calendar de la Babor!

Advent Calendar este un tratament intensiv de 24 de zile pentru fata, gat si decolteu, compus dintr-o selectie de fluide Babor atent combinate pentru rezultate instant. Tratamentul contine 24 de fiole, fiecare dintre ele avand un scop precis: anti-stres, lifting, stralucire. Pe scurt: un cocktail  miraculos pentru fiecare dintre cele 24 de zile, ce-ti va lasa pielea cu adevarat stralucitoare!

 

IMG 4854 300x300 Esentele tari se tin in sticlute mici

 

Un trandafir magnific pe un fundal desprins parca din povesti, in spatele caruia veti descoperi un concentrat puternic, ambalat intr-o fiola! Aceste fiole ajuta pielea sa arate absolut stralucitor in timp pentru perioada sarbatorilor! In spatele fiecarei usi din calendar este “ascuns” un fluid Babor. Fiecare fiola este un dar pretios care trateaza pielea stresata de decembrie conferindu-i stralucirea de care are nevoie. De ani, Babor a umplut aceste fiole din sticla, cu elixiruri extrem de eficiente! Chiar de la fondarea companiei, Babor era un pionier in tehnologia fiolelor. Astazi, datorita unor cercetari consistente legate de ingredientii activi, in laboratorul propriu, Babor este lider mondial in producerea de fiole din industria cosmetica. In fiecare an, compania produce 10 milioane de fiole si fiecare confera dependenta deoarece 2 ml de elixir au efecte impresionante. Acest lucru se datoreaza procesului sofisticat de manufacturare, fiecare fiola fiind sigilata cu o flacara la o temperatura de 1,000° C pentru a proteja ingredientii activi extrem de puri din ea.

 

Pentru rezultate incredibile: dupa demachiere, aplica pe fata si gat crema hidratanta si las-o sa intre in piele. Peste crema aplica fluidul sau amesteca-le si foloseste-le impreuna.

dot Esentele tari se tin in sticlute mici
  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Pinterest
Return to Top ▲Return to Top ▲