Epilarea SPL – reduceri pana la 50%

Epilarea definitivă SPL cu cel mai bun aparat SPL din lume este acum redusă cu 25% la prețurile pe ședințe individuale și cu până la 50% la pachetele a câte 6 ședințe.

Epilarea definitivă este o procedură pe care o aleg din ce în ce mai multe persoane deoarece a devenit o procedură firească. În statele dezvoltate epilarea definitivă a început să înlocuiască cu succes metodele tradiționale de epilare pentru că este mai eficientă, mai comodă, mai puțin dureroasă și mai ieftină pe termen lung.

Deși există mai multe tehnologii de epilare definitivă, noi am ales să vă oferim epilarea definitivă SPL cu Yperion Or-Light aparat produs de o companie franceză cu sediul la Paris. În lume, există doar două tipuri de aparate de epilare definitivă SPL originale, ambele produse de Yperion. Primul este un model mai vechi produs la început și al doilea este modelul cel mai nou din lume pe care îl avem acum la Studio Harry, Yperion Or-Light. Restul aparatelor care se laudă că ar fi SPL, nu sunt SPL deoarece compania Yperion este singura care deține drepturile de utilizare a patentului SPL. Este important pentru dumneavoastră să fiți informați corect cu privire la terapiile pe care urmează să le faceți, deoarece, la fel ca în orice industrie există foarte multe aparate contrafăcute pe piață, începând de la cele cu oxigen hiperbaric (originalul este Intraceuticals) și termininând cu cele care pretind că fac epilare definitivă SPL.

Apelând la tehnologiile originale vă asigurați de eficiența tratamentului și, cel mai important, de siguranța acestuia. Spre deosebire de vechea tehnologie IPL, noua tehnologie SPL este de aproape 3 ori mai eficientă. În plus e mai puternică, mai rapidă și mai puțin dureroasă. Comparativ cu epilarea prin laser diodă, statisticile spun că epilarea definitivă SPL este la fel de eficientă, dar mult mai sigură, în cazul laserului diodă rata de complicații fiind una foarte mare, de 28,9%, conform Wikipedia.

Cu SPL Or-Light, fiecare ședință de epilare definitivă este confortabilă și lipsită de stresul durerii sau de temerile legate de reacțiile pielii post-procedură. După prima ședință de epilare, se remarcă nu doar o diminuare vizibilă a pilozității, ci și un plus de fermitate și strălucire la nivelul epidermei. Acest lucru se datorează dublului sens în care acționează aparatul: eliminarea părului nedorit prin intermediului flash-urilor luminoase și foto-lifting (pielea devine mai elastică, capătă un aspect mult mai sănătos, iar la finalul fiecărei ședinte se poate remarca o îmbunătățire a calității acesteia).

 

IMG 0085 e1453267908716 Epilarea SPL – reduceri pana la 50%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te asteptam la salon sa incerci si tu epilarea cu sistemul avansat Or-Light

Programari: 0244.522.144 / 0729.996.844

Preturi epilare definitiva:

Mustata: 100 lei
Axila: 210 lei
Inghinal partial: 270 lei
Inghinal total: 420 lei
Brate scurt: 350 lei
Brate lung: 500 lei
Picioare scurt: 530 lei
Picioare lung: 700 lei
Perciuni: 130 lei
Spate (lombar): 350 lei

 

dot Epilarea SPL – reduceri pana la 50%
  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Pinterest
Return to Top ▲Return to Top ▲