Epilare definitiva

Epilare definitiva

 

Procesul de epilare definitivă este deja unul comun în țările dezvoltate și din ce în ce mai multe persoane apelează la această procedură. La Studio Harry folosim cea mai recentă tehnologie SPL furnizată prin intermediul aparatului Yperion Or-Light dezvoltat în Paris, Franța. Spre deosebire de vechea tehnologie IPL, tehnologia SPL este mult mai puternică și mult mai precisă dovedind o eficacitate net superioară altor metode de epilare definitivă mai vechi. În materie de fotoepilare, tehnologia SPL de pe Yperion Or-Light este cea mai nouă și eficientă variantă pe care o poți alege. De asemenea, comparativ cu variantele laser, tehnologia SPL stă mult mai bine la capitolul siguranță, efectele secundare raportate fiind mult mai mici (în prezent laserul diodă are o rată mare de efecte secundare, de 28,9% conform Wikipedia).

În urma procesului de epilare definitivă părul este îndepărtat progresiv, acest lucru depinzând și de faza de creștere a acestuia din momentul epilării. Lumina intens pulsată merge către melanina firului de păr și țintește rădăcina, distrugând astfel și peste 60% din părul nedorit încă de la prima ședință. Pentru rezultate sustenabile se recomandă cel puțin 6 ședințe de epilare definitivă SPL cu câte o pauză de aproximativ 30 de zile între acestea. În plus, odată cu procesul de epilare definitivă se produce și o rejuvenare locală a pielii datorită luminii intens pulsate. Astfel, nu numai că vei scăpa de părul nedorit într-un mod progresiv, dar va fi stimulată și producția de colagen în zona epilată rezultatul fiind o piele mai fină, mai catifelată și mai fermă. Tehnologia SPL de pe Yperion Or-Light permite epilarea unei zone într-un timp mult mai scurt și calibrarea corectă pentru un dozaj optim de energie în funcție de fototip.

Pe termen lung, epilarea definitivă se poate dovedi o soluție mult mai ieftină și mai la îndemână de îndepărtare a părului nedorit din anumite zone.

 

epi Epilare definitiva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dot Epilare definitiva
  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Pinterest
Return to Top ▲Return to Top ▲