Detoxifierea de toamna

Detoxifierea de toamna

Toamna  este sezonul ideal pentru a începe o cură de detoxifiere. Cu abundența roadelor ei, toamna ne pune la dispoziție hrana care ne ajută să scăpăm de toxine, să regenerăm corpul și să stimulăm sistemul imunitar, acum în prag de iarnă.

Un corp sănătos  și o piele frumoasă sunt strâns legate de capacitatea organismului de a elimina toxinele  înainte ca acestea să afecteze în mod nefast buna functionare a lui. Deși acest proces are loc în mod natural, de multe ori este încetinit din motive ce țin atât de noi, dar și de mediul în care trăim : stresul, poluarea, dieta cu prea multe dulciuri și grăsimi, lipsa de mișcare, duc la o încetinire a procesului de detoxifiere, cu urmări neplăcute pe plan fizic și psihic și mai ales duc la o îmbătrânire prematură.

Programul AUTUMN DETOX creat de noi, special pentru dvs, include 3 sedinte de masaj anticelulitic, 3 sedinte drenaj limfatic si o sedinta impachetare detox Red Grape.

Principalul beneficiu al masajului anticelulitic este imbunatatirea circulatiei sanguine, ceea ce conduce la reducerea si eliminarea depunerilor grase in timp. Un alt efect pozitiv al masajului anticelulitic este acela ca stimuleaza sistemul limfatic si ajuta la eliminarea fluidelor asociate cu formarea celulitei. Astfel, apa retinuta in tesuturi este o alta problema rezolvata prin acest tip de masaj. Alte beneficii importante sunt

- Influentarea metabolismului celular si al sistemului glandular; ajuta la scaderea in greutate.
- Activarea sistemului venos pentru o mai buna eliminare a reziduurilor metabolice de la nivel celular.
- Ameliorarea elasticitatii si tonusului pielii, precum si a sanatatii tesuturilor subcutanate.

Ne-am oprit apoi, in alegerea acestui pachet de servicii, asupra drenajul limfatic care este un masaj uşor combinat cu aplicarea presiunii uşoare asupra ganglionilor limfatici.  Limfa este un lichid care circulă prin sistemul limfatic, rolul acesteia fiind acela de a elimina toxinele din organism. Aceasta se adună în ganglionii limfatici, iar masajul în punctele unde se găsesc aceştia stimulează eliberarea toxinelor din ganglioni. Implicit, este stimulat sistemul imunitar şi se tonifiază pielea. Masajul ganglionilor este însoţit de cel pe traseul vaselor limfatice pentru drenarea limfei.

Specialiştii spun că drenajul limfatic asigură o curăţire şi o regenerare profundă a organismului, de aceea, îl recomandă în completarea regimurilor de detoxifiere pentru un rezultat optim.

In final va propunem un tratament detoxifiant si remineralizant pentru intregul organism avand la baza fructul vedeta al toamnei: strugurele. Un amestec de sare de mare, ulei de seminte de struguri si boabe uscate va fi baza unei exfolieri corporale. Imediat dupa aceasta experienta pielea ta se va delecta cu o masca regeneranta bogata in antioxidanti. Efectul termal al mastii creste biodisponibilitatea activilor si permite detoxifierea pielii, deoarece caldura activeaza circulatia sangelui. In final va veti bucura de un masaj relaxant cu produse ce au la baza uleiul din seminte de struguri si extract din seminte de struguri.

Si, pentru ca o detoxifiere ca la carte presupune si o dieta pe masura, va incantam cu un cadou oferit de partenerul nostru ZEN DIET: un kit de 4 sucuri din dieta detox pentru a va convinge de gusturile deosebit de bune ale sucurilor presate la rece. Presarea la rece este procedeul prin care se extrage toata bogatia nutrientilor intr-un suc proaspat. Aceasta tehnica asigura o patrundere cat mai mica a aerului in suc, ceea ce inseamna un proces de oxidare mult mai lent. Presarea la rece este singura metoda care permite pastrarea sucului extras timp de 72 de ore, fara conservanti sau pasteurizare.  Aceste sucuri, alaturi de o salata cu un supliment proteic vegetal si o supa alcatuiesc meniul unei zile din dieta ZEN Detox, dieta ce poate fi comandata direct de pe site-ul partenerului nostru www.zendiet.ro

 

IMG 4875 300x200 Detoxifierea de toamna

 

Curele de detoxifiere complete se recomandă de 2 ori pe an , primăvara și toamna. Durata lor  depinde de programul personalizat și poate să includă  terapii ayurvedice, masaje de drenaj limfatic, împachetari detoxifiante, acupunctura,  tehnici de respiratie, consultatii cu un psiholog, nutriționist, osteopat, yoga , pilates, aromaterapie.

Lunar, un weekend de detoxifiere emotională  cu plimbări în natură, sau  săptămânal   o zi în care să se consume doar  fructe și legume, poate fi forma cea mai simpla pentru îmbunătățirea stării de sănătate.

promo 15 Detoxifierea de toamna

dot Detoxifierea de toamna
  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Pinterest
Return to Top ▲Return to Top ▲