Despre Noi

Despre Noi

 

De ce Studio Harry?

StudioHarry Despre Noi

De multe ori am visat să găsim un loc unde să uităm de agitația orașului, să lăsăm la o parte stresul cotidian, un loc în care să ne relaxăm și să ne înfrumusețăm.
Vino la Studio Harry și vei descoperi un asemenea loc! Aici îți oferim oaza în care te poți gândi numai la tine și la ceea ce meriți.

Poți încerca o culoare nouă de păr de la L’€™Oreal professionnel, un tratament de înfrumusețare cu produse Guinot și Babor sau chiar o manichiură spa cu cafea. Ori poate că ai nevoie doar de un masaj relaxant și o împachetare cu ciocolată. Sau ai vrea o epilare definitivă sau extensii de păr? Pentru orice dorință, Studio Harry îți stă la dispoziție cu o mulțime de servicii de relaxare, întreținere și înfrumusețare administrate de o echipă super profesionistă al cărei obiectiv este să ai un tonus excepțional, o siluetă frumoasă, un ten cu aspect tonic, un păr strălucitor și un trup sănătos.

Tot aici poți găsi ajutor atunci când inspirația te părăsește și trebuie să cauți darul perfect pentru o persoană dragă – “ cardurile cadou oferite de Harry ce pot fi încărcate cu orice valoare sau orice serviciu de întreținere și înfrumusețare.
Totul pentru a deveni un cadou cât mai apreciat.

Ne-am propus să te ferim de utopii, de vise irealizabile, și de aceea lucrăm în permanență pentru a îți putea oferi o îmbinare între tot ceea ce oferă tehnologia de vârf coroborată cu apropierea omului de natură, de tot ceea ce este benefic pentru corpul și sufletul uman, pentru ca TU să învingi stresul, poluarea, efectele nocive ale vieţii moderne. Vrem să adăugăm vieţii tale un STROP DE LUMINÂ ȘI CULOARE, de SĂNÂTATE și FERICIRE, care să îţi îmbogăţească sufletul şi psihicul, totul pentru ca Tu să fii mereu TÎNĂRĂ ȘI FRUMOASĂ.

dot Despre Noi
  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Pinterest
Return to Top ▲Return to Top ▲