Deschidere sediu nou

Deschidere sediu nou

Spatii largi, innobilate pana la detaliu cu vitralii, perdele inflorate, oglinzi, dar si mobilier si aparatura de ultima ora in industria frumusetii, dezvaluie, de la prima privire, noul chip al cunoscutului Studio Harry.

Fiecare treapta a scarii somptuoase poate duce pe oricine mai aproape de un adevarat regal al frumusetii, al feminitatii si al stilului.

Parfumul unei cladiri vechi din plin central Ploiestiului, restaurata cu minutiozitate, se armonizeaza seducator, cu aromele celor mai renumite produse cosmetice si de hair-styling, utilizate de catre o echipa de profesionisti.

Clientii fideli cunosc bine – iar ceilalti sant asteptati sa-l descopere – „ritualul casei”, care inseamna si zambetul de bun venit, si competent al unor specialisti in frumusete – unii dintre ei avand stagii de pregatire in strainatate si recunoasteri internationale si permanenta preocupare ca serviciile oferite in cadrul salonului sa fie intotdeauna aliniate celor mai noi tendinte in domeniu si ambianta unui loc cald si rafinat.

Iar fiindca grija pentru frumusete este de fiecare data dublata de cea pentru sanatate, sant folosite doar produse care au certificarea continutului lor benefic pentru organism.

Alaturi de noi, la deschiderea noii locatii, a fost si firma Azay cu o minunata prezentare de vesela apartinand unor designeri si producatori celebri.

Galerie foto

dot Deschidere sediu nou
  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Pinterest
Return to Top ▲Return to Top ▲