Chronologiste – un ritual de ingrijire exceptional de la Kerastase

Chronologiste – un ritual de ingrijire exceptional de la Kerastase

Luna aprilie a adus la Studio Harry cel mai nou ritual de îngrijire a părului de la Kerastase: Chronologiste.

Chronologiste este o gamă de excelență în îngrijirea parului datorita mixului inovator de ingrediente cu inspiratie marina pe care îl contine si, totodata, datorita faptului ca introduce conceptul de exfoliere – atat a scalpului, cât și a fibrei capilare.

Texturile opulente și onctuoase transforma exfoliantul, șamponul și masca în elixir pentru frumusețea parului tau.
Ritualul se adresează tuturor tipurilor de par și promite curatare exceptionala, stralucire, hidratare perfecta și elasticitate. Iar toate acestea sunt însotite de o sesiune de masaj al scalpului, experientă senzoriala deosebita, oferita de hairstylistii Studio Harry.

Formula noua este compusa din 3 produse (gomaj, sampon si crema) ce ajuta la regenerarea firului de par si a scalpului. Un tratament bogat in arome, plin de ingrediente puternice, ce incepe cu un gomaj cu rol esential in pregatirea parului si scalpului pentru aplicarea samponului Kerastase Chronologiste si se incheie cu crema ce protejeaza fibra capilara impotriva agresiunilor externe! Crème de regeneration este o masca a carei formula revolutionara contine cea mai concentrata cantitate de ingrediente active dintre produsele lansate vreodata de Kerastase.

Ritualul Kerastase Chronologiste – cel mai exclusivist ritual vreodata lansat pentru intretinerea parului consta in 3 etape: gomaj, samponare si masca, dureaza 30 de minute si este disponibil la pretul de 230 lei (170 lei doar in aprilie)

Tu si parul tau meritati tot ce este mai bun!

IMG 4027 300x300 Chronologiste – un ritual de ingrijire exceptional de la Kerastase

dot Chronologiste – un ritual de ingrijire exceptional de la Kerastase
  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Pinterest
Return to Top ▲Return to Top ▲