Capsula Dermalife Feng Shui

Capsula Dermalife Feng Shui

Capsula multisenzoriala reprezinta o combinatie complexa de solutii pentru relaxare, slabit, combaterea celulitei, detoxifiere, regenerare cutanata, stimularea rezervelor energetic ale organismului si a imunitatii acestuia. Filozofia Feng Shui (care inseamna vant si apa) este arta si stiinta de a trai in armonie si echilibru cu mediul inconjurator si elementele care-l compun. Noua capsula multi-senzoriala este proiectata astfel incat sa permita controlul elementelor naturale, cum ar fi circulatia aerului, cromoterapia, aburul, infrarosii si vibratii, care ajuta si influenteaza echilibrul sanataii.

Capsula Dermalife este proiectată pentru a oferi o multitudine de servicii tradiţionale Spa. Acest aparat este unic şi permite tratamente diferite, precum şi combinarea caracteristicilor, astfel încât terapeutul poate obţine rezultate deosebite:

1. Razele infraroşii cresc temperatura corpului, intensificând astfel metabolismul şi activitatea celulară, fapt ce duce la o scădere ponderală.
2. Sistemul de vapori-aburi acoperă şi deschide porii, încălzeşte corpul intensificând circulaţia şi activitatea metabolismului celular. Prin combinarea apei în stare de vapori cu căldura produsă de razele infraroşii, pielea își recapătă elasticitatea, este tonifiată şi curăţată/detoxifiată în profunzime, întârziind în mod simultan procesul de îmbătrănire.
3. Masajul vibraţional accelerează eliminarea toxinelor şi introducerea de sânge proaspăt ce conţine nutrienţi.
4. Aroma Fitoterapie. Aromaterapia promovează sănătatea şi starea de bine prin utilizarea esenţelor pure distilate din plante şi flori.
5. Aer facial – Aerul rece este îndreptat către faţă menţinând zona capului răcoroasă şi reîmprospătată.
6. Cromaterapia utilizează 2 culori primare din întregul spectru de culori, cu efect calmant, relaxant, dând o stare de bine.

Galerie Foto

dot Capsula Dermalife Feng Shui
  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Pinterest
Return to Top ▲Return to Top ▲