ALEGE SĂNĂTOS ȘI RĂSFAȚĂ-TE CU SUCURI PRESATE LA RECE

ALEGE SĂNĂTOS  ȘI RĂSFAȚĂ-TE CU SUCURI PRESATE LA RECE

Pentru că știm că îți plac alegerile sănătoase, ne-am completat meniul acestei veri cu sucuri și smoothie-uri obținute prin presare la rece, din fructe și legume proaspete de la Zen Diet. Presarea la rece este procedeul prin care se extrage toata bogatia nutrientilor intr-un suc proaspat.

Aceasta tehnica asigura o patrundere cat mai mica a aerului in suc, ceea ce inseamna un proces de oxidare mult mai lent. Presarea la rece este singura metoda care permite pastrarea sucului extras timp de 72 de ore, fara conservanti sau pasteurizare.

IMG 2262 ALEGE SĂNĂTOS  ȘI RĂSFAȚĂ TE CU SUCURI PRESATE LA RECE

 

Zen Diet este o companie care produce si livreaza, la domiciliu sau la birou cure de detoxifiere sau diete de slabit gata preparate, ce sant axate pe o alimentatie sanatoasa. Cura ZenDetox contine 4 sucuri zilnice, obtinute din fructe si legume presate la rece, o salata cu un supliment proteic vegetal la pranz si o supa seara. În perioada în care consumam aceasta dieta, îi oferim sistemului digestiv un binemeritat repaus. Atunci cand digestia este ușurată cu ajutorul alimențatiei, organismul are posibilitatea de a se ocupa de celelalte procese vitale – absorbția nutrienților, nutriția celulelor și eliminarea reziduurilor. Dieta ZenSlim este o dieta hipocalorica de 7, 10 sau 14 zile ce contine toate mesele zilei. Ea vine in intampinarea clientilor care nu au timp si se abat involuntar de la regulile unui stil de viata sanatos.

 

IMG 0335 1024x1024 ALEGE SĂNĂTOS  ȘI RĂSFAȚĂ TE CU SUCURI PRESATE LA RECE

 

Asadar, in timp ce tehnicienii nostri va rasfata cu un tratament cosmetic sau o culoare noua de par, va invitam sa serviti un suc delicious plin de vitamine, minerale si enzime

 

 

 

dot ALEGE SĂNĂTOS  ȘI RĂSFAȚĂ TE CU SUCURI PRESATE LA RECE
  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Pinterest
Return to Top ▲Return to Top ▲