Age Summum Treatment by Guinot, o alternativă la chirurgia estetică

Age Summum Treatment by Guinot, o alternativă la chirurgia estetică

Tratarea semnelor de îmbătrânire este o preocupare majoră a tuturor femeilor. Din acest motiv, Laboratoarele Guinot propun un tratament revoluționar de îngrijire a pielii, noul tratament anti-aging Age Summum, ca o alternativă la chirurgia estetică.

De-a lungul timpului, oboseala, soarele sau stilul de viață nesănătos lasă pe pielea noastră semne de îmbătrânire, încă din tinerețe. Ele apar pe diferite zone ale feței, fie și numai la suprafață, pielea este marcată de linii fine sau riduri mai adânci, fața își pierde fermitatea, iar tenul își pierde strălucirea.

Noul tratament revoluționar anti-aging Age Summum este o metodă de îngrijire, în patru pași, foarte eficientă pentru tratarea semnelor de îmbătrânire.

În cincizeci minute, aceste semne sunt șterse!

Cei patru pași sunt:

1. Dermabrasion Exfoliating Cream – pentru eliminarea celulelor moarte

În primul pas, după îndepărtarea machiajului de pe ochi și față, se aplică un scrub pentru dermabraziune timp de cinci minute pentru curățarea tenului și îndepărtarea celulelor moarte. Acest tratament oferă un efect dublu de exfoliere a pielii: particulele exfoliante Micro care eliberează porii si elimină celulele moarte ale pielii și microparticulele de Shea care netezesc și înmoaie suprafața pielii. Acizii grași esențiali (ulei de migdale dulci și Liposkin) hrănesc pielea și oferă confort pielii după exfoliere

2. Regenerating Anti-Ageing Serum – pentru a stimula regenerarea

Al doilea pas de regenerare a celulelor în cinci minute este format din:

- Complexul celular de viata cu 56 de ingredienti biologici activi vitali existenței celulare care stimulează regenerarea și metabolismul celular;

- Vitamina C Pură care stimuează sinteza de colagen și asigură o acțiune antioxidantă  pentru o luminozitate de excepție.

3. Anti-Ageing Facial Massage – pentru fermitatea facială

Pentru întărirea țesuturilor faciale, Guinot a creat un masaj anti-îmbătrânire în zece minute cu o nouă concentrație de ser care acționează asupra semnelor de îmbătrânire. Acest produs conține sfere de acid hialuronic pentru a umple ridurile și Mid Life celulare active biologice esențiale pentru a stimula regenerarea și metabolismul celular.

4. Anti-Ageing Radiance-Boosting Face Mask – pentru restaurarea luminozității pielii

Ultimul pas, masca pentru restabilirea strălucirii pielii a fost concepută pentru a oferi o suprafață mare de contact cu pielea, pentru a favorizeza penetrarea imediată a ingredientelor active.

După cele patru etape de îngrijire efectivă, semnele de vârstă sunt imediat șterse: liniile fine și ridurile sunt reduse, pielea este mai fermă și mai strălucitoare… în numai 50 minute!

dot Age Summum Treatment by Guinot, o alternativă la chirurgia estetică
  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Pinterest
Return to Top ▲Return to Top ▲