Adio, semne solare!

Adio, semne solare!

Dependenti de soare? Suntem! Studiile confirma ca lumina si caldura lui ne fac mai fericiti si mai sanatosi. Un interval de 10-15 minute pe zi in lumina sa, asigura necesarul de vitamina D, cu rol important in absorbtia calciului in organism, precum si echilibrarea productiei de serotonina si melatonina. Ce se intampla oare cand exageram? Stim cu totii acum ca expunerea prelungita la soare este asociata cu aparitia urmele inestetice precum riduri timpurii, pete solare, lipsa de tonus si in cazurile grave cu aparitia cancerului de piele.

Azi, efectele daunatoare asupra pielii, cauzate de expunerea prelungita, pot fi inlaturate prin terapii dedicate.

FARA PETE

Tratamentele locale pentru pete, de utilizat acasa ori efectuate la un cabinet cosmetic, sant eficiente si le atenueaza aspectul dupa o folosire regulata. Ajutati pielea sa se regenereze mai repede prin utilizarea produselor cu acid glycolic, vitamina C, acid kojic. De asemenea, cremele de noapte cu retinol au acelasi efect de albire a pielii. Esteticienii Studio Harry recomanda tratamentul Beaute Neuve de la Guinot ce presupune un dublu peeling. Acesta se poate continua acasa cu gama Newhite destinata petelor.  Pentru rezultate mai profunde este indicat peelingul chimic de la Filorga cu acid glycolic. Acesta exfoliaza primele straturi ale pielii, ajutand la estomparea petelor si chiar a ridurilor fine.

IMG 0889 Adio, semne solare!

Daca petele pigmentare nu cedeaza la tratamentele obisnuite, puteti incerca tratamentul cu lumina intens pulsata. Lumina intens pulsata este o raza de intensitate mare, ce poate distruge melanina, responsabila de colorarea suprafetei afectate. Ea determina fotoregenerarea, ce actioneaza din interior spre exterior, prin cresterea energiei la nivelul celulelor si intensificarea metabolismului intracelular.  Daca va opriti la acest tip de tratament, retineti ca, la Studio Harry exista cel mai performant si eficient aparat in domeniul luminii pulsate – Or-Light. Rezultatele acestui aparat sant exceptionale eliminandu-se posibilitatea oricarei arsuri.

 

IMG 0397 1024x495 Adio, semne solare!

SCAPATI DE RIDURI

Daca, dupa intoarcerea din concediu observati ca ridurile sant mai accentuate, iar pielea este mai lipsita de elasticitate, este cazul sa o readuceti la o stare mai buna prin produse intens hidratante si terapii regeneratoare. Recurgeti, o data pe saptamana, la un tratament facial bazat pe infuzia cu oxigen si acid hialuronic precum Intraceuticals. Cu ajutorul unui dispozitiv special se introduc substante benefice precum acid hialuronic, vitamina A, C, E si antioxidanti in straturile inferioare ale pielii, ajungand pana la derm.

Pentru pielea imbatranita, luati in calcul si tratamentele injectabile cu acid hialuronic sau toxina botulinica care pot face adevarate minuni stergand pana la 10 ani de de pe chip. Consultatia gratuita oferita de medicul dermatolog in cadrul salonului va va ajuta sa faceti alegerea corecta.

dot Adio, semne solare!
  • RSS
  • Newsletter
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Pinterest
Return to Top ▲Return to Top ▲